Idag blev det stektlax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök. Om man äter enligt Lchf modellen, och har det som en livsstil, kan man äta rotsaker ibland, någon gång i månaden, är inga problem
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Stekt Kycklingfilé. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Jag stektekotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Skyn silas och hälls därefter på kotletterna innan jag ställer in dem i ugnen
Servera den stektalaxen med rostad potatis, örtsås och broccoli. Lax. Ta bort ev skinn från laxen och skär den i 4 portionsbitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek laxen gyllenbrun på medelhög värme på båda sidor ca 2 min. 600 g Laxfilé Färsk
Skär bort skinnet från laxen om den har det. Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna. Stek laxen hastigt på båda sidor och sprid sedan ut babyspenaten runt om
snabb och enkel LCHFmiddag. lägg laxen i en ugnsform och krydda. 6 portionsbitar laxfilékryddor (typ persilade, dragon, timjan, salt) 3 dl gräddfil 2 msk grädde 2 msk majonäs salt och dillGör så här. lägg laxen i en ugnsform och krydda 3. 6 portionsbitar laxfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.