Tänkte att jag dessutom kunde piffa till rätten med lite friterad ost till. Friterad ostPanko, asiatiskt ströbrödEtt vispat äggValfri ost, jag hade lite fetaost och brie hemmaNeutral olja att fritera i Vispa ägget, dela osten i lämpligt stora bitar, vänd sen osten i äggsmeten, vänd osten i pankon
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Eftersom det stekta ankbrösten med korintsås, som jag bloggade om i lucka 8, blev en höjdare kände jag mig sugen på att tillaga anka igen. Stekt ankbröst med apelsinsås, ca 5 personerca 700 g ankbröst (2 st)Apelsinsåsen
Först ut blev stekt tonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Till tonfisken hetta jag bara upp en torr stekpanna, penslade fisken med olja och stekte i hög temperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.