Stekt pannbiff med brynt lök, sky, klyftpotatis och gratinerad tomat
Kökschefen.nu
Kökschefen.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 gram Potatis i klyftor
  • Olja
  • Salt
  • 6 st Tomater
  • 1/2 Grön paprika fint hackad
  • 0.8 dl Parmesan riven
  • 800 gram Köttfärs
  • 30 ml Kalvfond
  • Peppar
  • 2 st Gula lökar i klyftor
  • 1 st Röd lök i klyftor
  • Smör
  • 5. När alla biffar är klara lägger man i en klick smör i pannan som får smälta och få lite färg, häll i lite olja och löken låt den få lite färg och mjukna lite utan att den blir för mjuk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.