Blanda alla ingredienserna till ägg- ochromsåsenoch ställ kallt fram till serveringen. Stek fiskarna i smör i en stekpanna och pressa över citron under stekningen (det blir supergott)
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msksmör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
För att ge kalaset en prick över i’et så knaperstektes galet fint rökt sidfläsk som skurits i mindre bitar ochsomtillsammansmed hackat äpple skulle få utgöra toppen på hela tallriksmodellen
Servera fisken på med kokt potatis, tomat/löksalladochen fisksås. Eftersom vi fått förmånen att få hälleflundra av en kär vän till oss som fick napp så måste jag dela medmig av ännu ett gott recept på det
Enmjölig potatis kokt medmycket salt som fortfarande ryker när man delar denmed gaffeln, det kan jag äta rakt av - utan något till och tycker att smaken är ljuvlig
Blanda alla ingredienserna till ägg- ochromsåsenoch ställ kallt fram till serveringen. Stek fiskarna i smör i en stekpanna och pressa över citron under stekningen (det blir supergott)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.