Ingredienser Portioner. 4 ca 800 g små potatisar 2 gula lökar 2 msk smör salt och peppar 100 g haricots verts (gröna bönor) 6 salladslökar 2 msk olivolja 1/2 dl grovhackad dill 8 urvattnade salta sillfiléer 1 1/2 dl grovt rågmjöl 2 msk smör 2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Spanskinspirerad potatissalladmed paprikaolja, fänkål och mandel serverad medstekt abborre samt tomat- och mandelsåsEn smakrik potatissalladmed paprika och tomat blir en bra variation till den klassiska med crème fraiche och majonnäs
Till fisk som steks med skinnet på, t ex rödspätta, passar enbart mjöl eller ströbröd bäst. Härom dagen åt vi torsk och ofta blir det lax men idag valde jag alltså att steka rödspätta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.