Stekt torsk med potatis- och äggröra
Norskfisk.se
Norskfisk.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé
  • 14 dl dl potatis potatis
  • 13 st st egg egg
  • 11 st st lök, gul lök, gul
  • 11 pack pack ansjovisfilé ansjovisfilé
  • 10 dill dill
  • 10 persilja persilja
  • 1 Ingredienser Antal portioner - + 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 4 dl dl potatis potatis 3 st st egg egg 1 st st lök, gul lök, gul 1 pack pack ansjovisfilé ansjovisfilé 0 dill dill 0 persilja persiljaHacka löken och de kokta äggen.Tärna den kokta potatisen.Blanda alltsammans i en tjockbottnad kastrull.Tillsätt 200 g smör och värm försiktigt.Mot slutet tillsätt hackad dill, persilja och en liten burk hackad ansjovis.Panera under tiden fyra lika stora bitar norsk torsk i grovt rågmjöl.Stek på medelvärme ca 2 minuter på varje sida.Smaka av potatis- och äggröran med salt och peppar.Lägg upp röran på tallrik med en bit torsk ovanpå, gärna med skirat smör till.Servera genast.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.