Bjud dem med tomatsås och nykokt pasta. Kantskär brödet och smula ner det i en skål. Häll över mjölken och låt det stå och svälla ca 10 minuter. 1Tillsätt färs, salt, peppar, ägg, rivet citronskal, pressad vitlök, riven parmesanost och hackad persilja. Sänk värmen och låt dem eftersteka ca 8-10 minuter eller tills de är genomstekta
Servera med pressad potatis eller ris, ös på ordentligt med sås. Det var väldigt länge sedan jag bloggade sist och det var också väldigt länge sedan som jag lagade mat
Servera fläskfilémedaljongernamed den krämiga svampen, morotsstavar och ugnsstekt potatis. Mortla grönpeppar, rosépeppar, svartpeppar och flingsalt finfördelat och krydda fläskfilémedaljongernamed
Servera fläskfilémedaljongernamed den krämiga svampen, morotsstavar och ugnsstekt potatis. Mortla grönpeppar, rosépeppar, svartpeppar och flingsalt finfördelat och krydda fläskfilémedaljongernamed
Vill ni inte använda honung så går det bra med fibersirap eller sockerfri lingonsylt men lite sötma behövs för att runda av smaken av dijon- och dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.