av med maizena utblandat i lite vatten. I förra veckan fick jag hem Kronfågels tre spännande produktnyheter från sitt färdiglagade sortiment, Kycklingkebab, Wokstrimlor och Hot Chicken Wings
Garnera gärna med koriander och cashewnötter, och servera mednudlar eller jasminris. Finhacka chili och vitlök, och strimla övriga grönsaker i lagom stora bitar
Servera med osaltat Basmatiris. Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
Serveras med ris och sallad. Lägg i kokosmjölken och vispgrädden späd med vatten till rätt volym. Lägg alltsamman i en gryta och låt koka upp ,låt puttra tills kycklingen är klar
Idag blir det kycklingmed gräddsås, en riktig klassiker som Julia gör helt fantastisk. Vi börjar nu komma in på recept med lite fler steg så gör er redo, jag vet att ni kommer fixa detta galant
Servera med pasta, ris eller varför inte pressad potatis. Delakycklingen i mindre bitar och stek. Blanda i övriga ingredienser och låt koka ihop i ca 10 minuter (späd ev med vatten). 500 g kyckling (grillad/fileer). 100 g philadelfiaost vitlök och örter
) Hur som helst, när dottern lagade mat i tisdags bjöd hon på Indisk kyckling, först provlagad på skolans hemkunskap och dessutom betygsatt med "dagens stjärna"
Hittade bland annat flera påbörjade kycklingförpackningar, flera nästan tomma grönsak- och bärpåsar och en halvfull påse med fisk, och för att slippa slänga maten har vi den senaste tiden lagat mat på det vi hade i frysen, bl a fisk- och broccoligratäng, massaman-gai - kycklinggryta och jordgubbssås, och i helgen lagade vi en kryddig kyckling à la Indien med en otroligt smakrik sås, inte stark, utan bara full av smaker
Penslakycklingfiléernamed flytande smör eller margarin och krydda medkycklingkrydda, chili/koriander, salt och svartpeppar och ställ sedan in dem mitt i ungnen tills dem är klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.