1 mjölkVärm
ugnen till 200 grader. Klä en muffinsplåt med 12 st stora muffinspapper.Blanda alla torra ingredienser förutom socker i en bunke och ställ åt sidan. Grovhacka chokladen och ställ åt sidan.Vispa socker och ägg pösigt.Sikta de torra ingredienserna över äggen, blanda i olja och mjölk. Vänd allting med en slickepott tills det blir en jämn smet. Vänd sedan i den mörka chokladen och 50 g av mjölkchokladen.Fördela smeten jämnt i muffinsformarna. Strö på den resterande chokladen och baka sedan mitt i ugnen i ca 15–17 minuter. Baka dem inte mer än nödvändigt.Låt svalna i plåten innan servering.
Sen att dem blir stora och saftiga är bara ett plus i kanten. Enkla chokladmuffins som man snabbt svänger ihop och som inte kräver mycket av ens tid är ett toppen alternativ att ha till hands ibland
Rör samman ingredienserna och dela upp smeten i 8 stora muffinsformar som du ställt på en plåt. Mät upp mjölmix, kakao, vaniljsocker, bakpulver och salt i en bunke
Stora saftiga amerikanska chokladmuffins med chokladbitar i. 12 st stora muffins. Klä en muffinsplåt med 12 st stora muffinspapper. 12 st stora muffins
Ikväll bakade jag frallor med manitoba cream-mjölet. Ni vet mjölet med extra jäskraft. Och naturligtvis så passar den jäskraften extra bra till vanliga, enkla, ljusa frallor
Får det lov att vara en chokladmuffins. Chokladmuffinsen är fantastiskt goda men väldigt mastiga. CHOKLADMUFFINS (LCHF)12 st4 ägg1,5 dl vispgrädde0,5 tsk äkta vaniljpulver200 g osaltat smör200 g mörk choklad (jag använde 86%)Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.