Till kvällsmat blev det ett storkok. I onsdags när jag var ledig var jag verkligen produktiv i köket. Jag har ju redan presenterat Rödbetsfrallor och Kanelbullar
Tycker det är svårare att hitta på goda och varierande recept med fisk än vad det är med kött. Denna variant på fiskgratäng utan gräddig sås blev faktiskt riktigt bra redan vid första försöket
Efter en lite trög period vad gäller storkok och matlådetillverkning blev jag nu. inspirerad av grannen som lade ut bilder på sina matlådor på facebook
Skulle inte kallas oss experter på barnmat, men lite har vi lärt oss iaf. Stavmixern är vår bästa vän när det gäller att göra barnmat, så investera i en bra, du kommer att använda den ofta
Jag gillar storkok. Dock börjar jag bli väldigt trött på att äta chili con carne varje dag, så jag ska nog göra två lite mindre storkok i helgen så jag kan ha två olika val nästa vecka
Om. Natalie Johansson. Hej. Natalie heter jag och är en tjej på 24 år som bor i Kungälv. Jobbar heltid, umgås med vänner, lyssna på musik, hitta på lite olika saker
Ibland behöver man mycket mat på en gång. Nå här är det mest varje dag. Men ibland ska det va ännu mer, som idag när vi haft extra arbetsfolk på gården
En klassiker med nya tillbehör. Tomatsåsen är riktigt mustig och lättlagad, så efter att ha gjort och smakat på denna variant tror jag att jag kan lova att du aldrig mer kommer köpa en färdiggjord tomatsås
Perfekt storkok för att fixa nästa veckas matlådor på ett kick. Här får ni ett recept på en rätt som är lätt att göra, innehåller få ingredienser och passar till en strikt mejerifri LCHF
Som ett första inlägg under temat storkok gör vi tre middagar av en stor sats köttfärssås. Laga den på söndagskvällen så går det snabbt att fixa 3 middagar till den kommande veckan
Nu har det varit grått, regnigt och blåsigt några dagar. Aprilvädret har kommit en månad för tidigt. Jag kände för något varmt och lite höstlikt vad gäller mat, så det blev ”Bolsa”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.