Det har varit gott om tomater i år på min tomatplanta. MEN inte alla har hunnit bli röda. Frost om nätterna och vad gör man när det lyser grön/gult på tomatplantan
I går kväll fick vi fint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Visst är färgen från granatäpplena helt magiskt vacker. naturens under. Ni som följer mig på instagram vet att jag faktiskt lovade att publicera det här receptet igår
Blev väldigt sugen på att testa och göra päronmarmelad. I dag blev det en liten genväg med att använda Melatin för att få marmeladen att bli lite tjockare utan att koka den i evigheter
En perfekt rätt för att ha klart efter brasan på valborgsmässoafton. Nedan finns lite supergoda recept sen är det bara att komplettera med färdigköpt kallskuret och lite inläggningar som man själv tycker är goda
. Första gången jag åt detta var från ett litet stånd inne på ett shoppingcenter i Manila. Vi var lite småhungriga och köpte 5 dumplings med dippsås, on the go
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.