) behöver jag säga att jag älskar Grand Hotels skaldjursveckor. Godmorgon underbara söndag. Känner mig lite tagen från gårdagens skaldjursbuffé, oj vad jag åt, så fantastiskt gott var det
Vi vågar knappt prata om det och det känns nästan som att man har begått ett brott. Ätstörningar är något som drabbar väldigt många och vanligare än vad man tror och ändå vågar man inte prata så mycket om det
Det där är ju liksom något av en never ending story menar jag. Krämig kyckling med broccoli. Hej, hallå. Idag säger jag hej från ett extra aktivt hus där vi har ett barn mer än vanligt
Äggröra är också något jag väljer på hotellfrukostar, men kvalitén på dem varierar mycket. När jag såg att Victoria bloggade om en äggröra á la femstjärnigt hotell var jag bara tvungen att testa
De påminner mig så mycket om Lovis bröd i Ronja Rövardotter och jag kan liksom inte låta bli att ta en rejäl "seg" tugga och känna mig lite mitt i storyn
Jag har läst någon story om att det var en nunna på 1800-talet som vid ett besök från påven blandade ner allt möjligt som fanns tillgängligt i klosterköket, däribland choklad
Hela arbetsdagen imorgon ska jag tillbringa på relativt nybyggda Clarion Hotel Sense med alla kolleger, jag har stora förhoppningar på god mat och gott fika
Buffalo wings är ännu en av alla dessa hundratusentals grejer som jag aldrig käkat på riktigt, i och med att jag växte upp i Borlänge i en familj som åt ute en gång per år (och då på mammas jobb på ett hotel, och då alltid samma hamburgare) och blev vego innan jag flyttade till Stockholm och blev en foodie
Den 4 maj 1862 stegade han in på Hotel Witt i Kalmar och bad källarmästaren att ge honom en råbiff med tillbehör (äggula, kapris, rödbetor och lök). Av RedaktionenFotografDavid Back 4 maj 1862 stegade han in på Hotel Witt i Kalmar och bad källarmästaren att ge honom en råbiff med tillbehör (äggula, kapris, rödbetor och lök)
Blanda samtliga ingredienser till buljongen i en stor gryta och låt det koka ihop ca 30 minuter. Lägg ner kycklingfiléerna i buljongen och låt dem sakta sjuda 12-15 min tills köttet är genomtillagat (70° innertemperatur)
True story. Resten av gänget sover och jag gräddar nattjästa frallor som jag rörde ihop igår kväll. Bra uppladdning inför en heldag i backen (det ska bli SOL
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.