Det blev succé. Vi hade gäster alla tre dagarna i midsommar och det grillades förstås. Vid skolavslutningen fick jag en burk Rabarberchutney av en av skolbarnens mamma
Ingredienser. 5 dl frukt- eller bärjuice. 2 msk Honung. 2 msk Gelatinpulver från gräsbetesdjur. Gör så här. 1. Häll juice i en kastrull och strö gelatin över
Längtar ni liksom jag till sommaren. Tänk att få ha varmt lite längre än vad vi brukar. Då behövs ju absolut någonting att svalka sig med när den tropiska värmen kommer på besök Den här Passionssorben tog mig med storm
I söndags så bjöd jag svärföräldrarna på middag lite pirrigt eftersom jag skulle pröva att göra gryta (som nån av mina läsare har tipsat om) av portersteken
Den krämiga blomkålsrisotton tillsammans med den rökta laxen och den lättkokta sparrisen är en perfekt kombination och när den får blandas med en riktig god parmesanost bildas det en symfoni av smaker som jag lovar gör succé på matbordet, behöver jag säga att den också är plättlätt att tillaga
Gör så här. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Koka upp saften. Ta upp gelatinbladen, krama ur vattnet och lägg ner dem i den varma saften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.