När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Det har hänt att jag stått där med en chokladbit i handen, gått in på Facebook och kollat på en av mina inspirations-källor Andreia Brazier (så snygg fysik
På fredag natt åker jag och Culinary Team West till Luxemburg för att tävla i VM. Sweet Taste heter det och jag kommer att jobba med bland annat konsultverksamhet, gästspel, matkurser, föredrag och middagar
Tänk så många goda grillröror och såser det finns, bjuder här på att antal goda röror. De är enkla att göra och tar ingen tid, man vill ju helst umgås med sina vänner och sedan äta en god grillmeny
Kycklingwok med jordnötssmör och grönsaker. salt, peppar och curry samt lite agave. Börja med att steka upp kyckling och vitlök i lite sesamolja, krydda med kryddorna och lägg i sesamfrö och grönsakerna (låt grönsakerna tina innan)
Skala vitlöksklyftorna och krossa dom lätt med den platta siden av kniven. Tips. Strimla salladslöken och blanda ihop resterande ingredienser till marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.