Efter en veckas tryckkokande kan jag konstatera att vad man än slänger i den fatastiska tingesten resulterar det i en vällagad, välsmakande och väldoftande maträtt
Jordgubbsglass, rätt och slätt 5 äggulor 1 dl råsocker 3 dl vispgrädde 3 dl gammaldags mjölk 2 krm ekologiskt vaniljpulver Hetta upp grädde, mjölk och vaniljpulver i en kastrull
Åh, jag fick till en sådan fantastiskt god maträtt igår. En väldigt kryddig och smakrik rätt som passade otroligt bra med ölet Innis & Gunn Irish whiskey finish, en stout som jag fick hem för provning
Jag hittade på denna rätt för att bli av med den inlagda sillen som inte åts upp i påskas. Rätten blir som ett mellanting mellan fiskpudding och Janssons frestelse kan man säga
Glutenfritt är i ropet. Ska vara hälsosamt och allt vad det är. Jag provar på det för att vi försöker äta lite mer enligt FODMAP - för att vara snäll mot min IBS-mage
Men jag tror ändå ni tyckte att det var rätt så kul att gissa även om ingen gissade rätt. Nu förmodar jag att ni är sådär riktigt nyfikna på vad det var jag bakade i söndags
En rätt som går att variera i oändlighet efter vad man har hemma i skafferiet. . Åh vad skönt det är nu när man kan servera "bebisen" av samma mat som vi äter
Det är väldigt sällan jag vill äta samma rätt två dagar i rad, men den här laxen med sin färgrika sallad var så god och vacker att den piggade upp hela två gånger
Men ska försöka hinna göra en efterrätt också. Hehe, något Mello-fan är jag inte, men vinnaren - som ätit lågkolhydratskost och gått ner 15 kg - blev i alla fall omåttligt glad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.