En grön sommarsås. 1kruka basilika 2 dl cremefraiche 1msk rapsolja, lite salt och peppar. Mixa ihop allt till en slät sås ställ kallt en stund och njut sedan till fisk eller kött❤️ - Läs hela inlägget här 1kruka basilika
Till makrillen blev det pastasallad och en sås som jag i brist på annat namn kallar "sommarsås". Sist vi grillade hel makrill så gjorde vi det i aluminiumfolie
Fredagskvällen blev ett biobesök, som förutom Sune filmen på juldagen, sällan sker. Taken3, med min mancrush Liam Neeson – som för mig är vad George Clooney är för mamma
Rör ihop alla ingredienser och låt stå några timmar i kylskåp innan servering. Mängden curry bestäms efter smak, men tänk på att smaken blir starkare ju längre såsen får stå och dra i kylen
Vi ska bädda ner oss i soffan och se film, nu först Sunes sommar. Ännu en dag hemma i myskläder o raggsockar och eftersom regnet öser ner ute känns det ganska ok
Ja, här kommer receptet på den underbart goda daimcheesecake som jag gjorde i går. Och vet ni vad, den smakade ännu bättre idag så ett tips är att göra den en dag innan den ska ätas så att den får gotta till sig lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.