Ibland blir det LCHF-rätter, ibland blir det vegetariskt eller t o m veganskt, ibland blir det mer s k nordisk kost, ibland blir det raw-food, ibland Medelhavskost, och ibland blir det IFD-mat
När du ändå är i farten kan du göra i ordning en plastpåse eller burk med en sats av de torra ingredienserna, så är det lätt nästa gång det blir bakdags att bara tillsätta fiberhusk, ägg, olja och yoghurt medan ugnen värms upp
Påskharen dök upp med påskägg också minsann, och Lilla I var i sitt esse. Vardag igen, hörrni, efter en alldeles fantastisk påskhelg med underbart vårväder
Du får en underbart frisk och lagom kärv och god måltidsdryck med en lätt nötig smak. Slå på kokhett vatten och plocka bort kvistar som flyter upp till ytan
De vita, smakrika blommorna är riktigt nyttiga också, och faktiskt, blommor, bär, löv och bark har i århundranden använts som botmedel mot olika krämpor och sjukdomar och har även sedan länge använts i traditionell medicin
Dela på mitten och kärna ur, det gör du enklast med en potatisskalare. Skär bort stjälkar och blad. Sprid ut nyponen på smörpapper och lägg på ugnsgallret
Tillsammans med frukter och bär, ibland utspätt med mjölk eller äppeljuice och ibland med lite vaniljsocker så är det lätt att mixa ihop ljuvliga smaker
Blanda med resten av fröerna och även kryddorna i en bunke, dock inte med den torkade frukten. Blanda de flytande ingredienserna tillsammans och blanda sedan dem med de torra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.