Supersaftiga & fluffiga saffransbullar med fördeg
Andreas gottebod
Andreas gottebod
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 3 röster

Ingredienser

  • 50 gr jäst för söta degar
  • 500 gr mjölk (5 dl.)
  • 1,5 gr saffran ( 3 pkt.)
  • 520 gr kärnvetemjöl (8,5 dl.)
  • 150 gr rumsvarmt smör
  • 170 gr strösocker (2 dl.)
  • 2 gr salt (2 krm.)
  • 320 gr kärnvetemjöl (5,5 dl.)
  • 250 gr mandelmassa
  • 25 gr strösocker (2 msk.)
  • 3 gr vaniljsocker (1 tsk.)
  • 120 gr rumsvarmt smör
  • 1 ägg hyvlad mandel
  • pärlsocker.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.