4 port
pasta ca 400 g köttfärs smör till stekning (eller olja) salt peppar 1 förp Felix Bolgonese grytbas olivolja 65 g spenat 2 dl parmesanost, riven några kvistar oregano
Blanda pastanmed såsen och servera. Pastarätter är smidigt att laga om man ska laga mat till många. Det går snabbt att laga och dessutom är väldigt gott
Servera med den nykokta pastan, riv parmesan grovt över på tallriken. Dela kyckligen i bitar, fräs i smör och olja tillsammans med pressade vitlöksklyftor
Häll tillbaka pastan i grytan och sätt tillbaka den på spisvärmen igen. Originalreceptet till den här snabblagade pastarätten kommer från den kanonfina bloggen 'Smaskelismaskens' (se här)
Blanda den kokta pastanmed gräddsåsen och tillsätt riven parmesanost och sköljd spenat. Pasta. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt och peppar
Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
Slå av vattnet från pastanoch blanda samman allt tillsammans med två äggulor. Middagen är klar på den tid det tar att koka pastavattnetoch sedan färsk pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.