Ta fram ett rivjärn ochanvänd den där sidan som man inte vet vad den är till för. Vi använder ostkrydda, popcorn krydda, lökpulver, salt, paprika pulver, grillkrydda, dill ( inte alla på samma såklart) men ni förstår det är bara att testa dig fram
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Koka upp grädde och saffran, smaka av med den sötning som du vill använda. Jag använde mig av ekologiskt kokosfett från Biofood, brukar stå där det finns ekologiska varor i butikerna, den finns alltså inte i kylen
Allmänt,. Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Blanda mjöl och bakpulver ochvänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Solen, vattnet och en begynnande vårvärme fick lusten till fotografering att återvända ocj jag spenderade någon timme vid havet - helt koncentrerad i nuet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.