Sushipå quinoa. Och denna gången fick den bli bas i min sushi, istället för sushiris. Jag blandade quinoan med tahini för att göra det lite klibbigare, så att det fastnar på noribladet
Sushi har varit ett av mina "omöjliga uppdrag". Lägg på en tunn remsa wasabi ungefär på mitten av arket och sedan den fyllning du vill ha (det jag använde ser du ovan)
middag påSushi Hokkaido Sashi. Sushin är helt ok här. Vi har firat en Elvaåring på den här resan. Elvaåringen önskade sig sushi till middag och vi valde Sushi Haikaddo Sachs för att det var på gångavstånd från hotellet
tips på hur man lagar sushi hemma. Sushi är en ädel konst blablabla jag vet ¯\_(ツ)_/¯ Jag tycker ju mest det är sjukt gott + rolig tillagningsprocess så shoot
PrintRenmaki med lingonsriracha – sushipå norrländska. Sushiriset är givietvis med. Till renmakin ställer jag fram en hemgjord lingonsriracha och en ”gari” på picklad rödbeta
För ett tag sen efterlyste jag era bästa tips påskånska sommarkaféer (se lista nedan). Från Förslöv i norr till Skivarp i syd – här är läsarnas tips på somriga kaféer i Skåne
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.