Det svåra med att ha en matblogg under det mörkare halvåret i Sverige är att det blir näst intill omöjligt att få till fina bilder om man inte fotar mitt på dagen
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Laxen tillagas enkelt i ugnen med ett täcke av västerbottensost, hur gott som helst. Servera med kokt potatis, pressad, mos eller pommes duchesse och grönsaker
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Vispa snabbt ihop till en deg på låg fart med elvisp. When I found the recipe for these rolls on Texie's blog, I just had to try them for they looked really good
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.