Lägg upp på tallrik med en bit vaniljglass, chokladsås, vispgrädde och hallon. Mikael och Tilde har klarat sig och jag hoppas verkligen att dom fortsätter med det
Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse och mjölk/laktos
Rör banan, socker och ägg till en nästan jämn smet. Tillsätt smält smör och filmjölk/gräddfil/mjölk. Blanda gärna ljus och/eller mörk choklad efter eget tycke och smak
Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dom. Ha i smöret och rör om tills smeten är slät. 1O’hoj Chokladsås. 12 ägg 2 dl socker 1/2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 2 msk kakao 2 dl mjöl 1 liten nypa salt 50 g smält avsvalnat smör O’hoj ChokladsåsVispa ägg och socker med elvisp. Fyll bara muffinsformarna så att man inte ser botten på dom, ringla ut chokladsåsen (efter behag) på smeten, täck sedan över med mera smet tills den är fylld till ca 3/4 del av formen
Servera kakan med lite grädde så blir det extra gott. Vispa ägg och socker pösigt. Häll mjölk och mjöl i äggsmeten och koka upp, och koka sen på svag värme tills det tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.