En sallad medmozzarella, tomat, lök och basilika är både vacker att titta på och väldigt god. Krydda med salladskrydda och ringla över citronolja och balsamico
Krydda med salt och rikligt med svarpeppar och ringla över vinäger och olivolja. I en sallad som denna med rena klara smaker är det också viktigt att välja en mozzarella av hög kvalitet, så färsk som möjligt med dess utsökta mjölksyrliga smak
Sallad med jordgubbar, tomater, fetaost och avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Gott till färsbiffar, köttbiten eller som här med baconchips som knaprigt tillbehör. Lägg salladen i en skål, strimla mozzarella, paprika och basilika och strö över
Blanda matvete/dinkel med grönsakerna och tillsätt basilikan. I skrivande stund tittar jag ut genom fönstret och ser regndropparna rinna nerför fönsterrutan, tar en klunk varm kaffe och drar koftan lite tätare om mig
Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter. Ni som följer Citroncest, har säkert märkt det eftersom just avokado förekommer i vart och varannat recept nu för tiden
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
trädgården och sedan nykokta betor med rostade valnötter ochmozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja. Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.