1. Skär sillfiléerna i sneda bitar. 2. Skölj citronen och zesta skalet. 3. Skiva löken i tunna skivor. 4. Varva sill, lök, citronzest, kryddor och dill i en burk
Den var okej, men går aldrig upp emot min svärmors falska mossaka. Ni som har hängt med på bloggen, vet ju att jag gav mig på att göra Mossaka på traditionellt sätt med aubergin och allt för några månader sedan
Strimla löken. Skär paprikan och morötterna i tunna stavar. Kvarta champinjonerna. Stek löken, champinjonerna, morötter och paprika i smör och när de har blivit lite mjuka, tillsätt ananasen och philadelphiaosten
Nu när det är adventstider och det börjar vara dags för julbaket måste jag ännu en gång påminna er om receptet på Britt’s goda smörkransar, detta är en mina favoritkakor
Blanda vatten, ättika och socker i en kastrull. Koka upp och sjud tills sockret löst sig. Låt svalna. Häll bort lagen från sillen och skär den i sneda bitar
Citronsill. 27 Mars 2016 /. 13. 17 /. fisk, inlagd sill, m. m. /. Permalink /. 0. 1 pkt 5-minuterssill ( jag hade Abbas i bitar 200 g)1 äggula1 tsk fransk senap1/2 dl rapsolja1 citron skal och saft2 msk råsocker1 dl creme fraiche3 hackade salladslökar1 dl hackad dill1/2 tsk svartpepparLåt sillen rinna av i en sil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.