Det är liksom inte så noga. Nyligen skrev jag en kommentar på instagram till Roy Fares om det fanns något man kunde göra för attfå en dag i köket med honom
Eleonoragruppen har hjälpt en av mina vänner, utan dem hade hon nog också gått under. gamla drottningen, modellat, har gjort karriär och för att sedan välja bort den för att kunna få vara hemma med sina barn
Nu måste jag bara poängtera att min äppelmarängtårta inte på något sätt kan jämföras med Killeröds tårta, men efter att ha improviserat och bara blandat sådär lite på en höft blev den om jag får citera den självutnämnde experten på äppel/paj/kak/marängtårta "Mmmm inte dum alls, jag tar en bit till", japp det tar jag som ett A, E eller B eller vad tusan nu det bästa betyget är i dagens skola
Lägg hönan i kallt vatten och salt. Utan lock kommer vattnetatt reduceras och smaken blir starkare. Bindväv kommer att omvandlas till gelatin och den smakrika märgen kryddar buljongen
Sätt ugnen på 225 grader Rengör fläskfiléen och skiva den. Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Får väl se om Mr C är på det humöret när han väl vaknar, frågan är bara vart vi ska styra kosan. Killarna sover fortfarande och jag har tillbringat arla morgonstund med att baka och fota lite
Servera vid sidan om så att alla får ta så mycket de vill. På vägen hem köpte jag lite tillbehör och på kvällen vara det bara att sätt igång med att förvandla köttskivorna till en middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.