Svamplasagne med portabello, gremolata och citrondressad spenat
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 250 gr champinjoner
  • 1/2 rödlök Olivolja
  • 1 vitlöksklyfta 1 tsk torkad salvia
  • 3/4 tsk salt
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl vatten
  • 60 gr Grana Padano
  • 1/2 dl rysk yoghurt
  • 140 gr lasagneplattor
  • 1/4 ask babyspenat
  • 1 morot 3/4 ask babyspenat
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk olivolja
  • 3/4 tsk honung
  • 3/4 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.