Svampsoppa med bacontopp och smördegslängd
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 300 g champinjoner
  • 1 msk vetemjöl
  • 10 dl vatten
  • 2 st hönsbuljongtärningar
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk kinesisk soja
  • salt och peppar
  • 1 pkt bacon
  • solrosskott
  • 1 st smördeg
  • 0.5 pkt bladspenat
  • 1 st schalottenlök
  • 50 g fetaost
  • 125 g kesella
  • 1 msk fransk senap
  • 0.5 st vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 krm peppar
  • ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.