Svampsoppa med potatis- och ostkräm
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 5 dl vatten
  • 1.5 dl rött portvin
  • 1 salt och svartpeppar , grovmalen
  • 3 msk balsamvinäger
  • 3 msk vispgrädde
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 3 st Schalottenlök (ar)
  • 1 l svamp , t ex champinjoner
  • 5 dl hönsbuljong
  • 2 msk smör
  • 1 st timjankvist (ar)
  • 1 salt och peppar
  • 2 msk gräslök , finhackad
  • 3 st mandelpotatis
  • 1 dl Svecia , riven, smakstyrka 9-11

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.