Låt sillen rinna av ordentligt i ett durkslag (skär i bitar om du har hela filéer). Blanda sillen med gräddfil, majonnäs, vitlök, citronskal och eventuellt lite finhackade örter
Denna sill är min absoluta favorit. Den är så lätt att göra eftersom basen är en färdig löksill. Sila sillen, ta bort kryddpepparkornen men behåll löken
Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé
Häll av lagen från sillen och ställ lagen åt sidan. Skiva sillen i bitar. Vänd ner sillbitarna tillsammans med grönsakerna, lägg upp i en glasburk och tillsätt limesaftlagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.