Snabb och enkel middag. Stek torskryggen några minuter. 2 personer Torskrygg cirka 200g/person Smör att steka i 200g fryst spenat 3,5 dl grädde Salt, peppar 1. Värm upp spenaten i en kastrull2. Häll över grädde, salta och peppra 3. Koka ihop spenaten 4. 2 personer Torskrygg. 200g fryst spenat
Servera fisken med såsen, potatismoset, stekta svampen, haricots verts och rårörda lingon. Den blir fast och fin och håller ihop bättre när man steker den
Torskryggmed prästostpuré, stekta kantareller och pepparrotscrèmeHärlig torskrygg som avnjutes medsmörstekta kantareller och krämig potatispuré smaksatt med prästost
Hetta upp en matsked olja i en kastrull, fräs lökhack på medelvärme tills den är mjuk och glansig, sänk värmen och rör ner riset, fräs en stund under omrörning
Allra helst äter jag den så här, men det går minst lika bra att steka den som den är med bara lite salt och peppar, serverat med en god potatis- och broccolimos
4 Pumpapuré 1 liten butternutpumpa (à ca 800 g) 1/2 rotselleri (à 350 g) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl vispgrädde 2 msk asiatisk fisksås 1 - 2 msk vitvinsvinäger ev salt Torsk 2 vitlöksklyftor 4 bitar torskryggfilé (à 150 g) 4 msk smör 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 1/2 dl rostade hasselnötter 2 msk finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.