Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin. Skala vitlöksklyftorna och pressa vitlöken rakt ner i en liten skål
Jag har här gjort tre olika sorter med smak av ljuschoklad, schweizernötchoklad och vitchoklad. Något av det enklaste julgodiset som går att göra, men ändå köper de flesta av oss ischoklad i butiken
När man ska ha lite olika tilltugg som förrätt eller till lite drink-mingel tycker jag det är rätt smart att använda ostkex som botten och sedan lägga på lite godsaker ovanpå
Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel del på vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svara påtrefrågor längre ner i inlägget
I december när jag fyllde år gjorde vi chokladmousse. Det kanske inte är en så speciell efterrätt att göra på födelsedagen men den kändes lite lagom efter julhelgens sockerfrossande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.