Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Olja in laxenmed olivolja och krydda med. Lägg i citronzest och persilja, rör om och krydda med vitpeppar
I mitt fall valde jag dock bort sushiriset, och använde mig av italienskt venere ris (svartris), vilket jag tyckte fungerade perfekt - och dessutom adderade det ytterligare en färg i skålen
salt och nymalen svartpeppar. Blanda ihop pesto och crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Servera med en klick crème fraiche blandad med pesto
SvartRis EKO. Mald Svartpeppar EKO. Laxmedrisoch kokossåsSesamfrön ger laxen ett knaprigt täcke och tillsammans medrisoch smakrik kokossås är detta en rätt som passar både i matlåda och till fest
SvartRis EKO. Mald Svartpeppar EKO. Laxmedrisoch kokossåsSesamfrön ger laxen ett knaprigt täcke och tillsammans medrisoch smakrik kokossås är detta en rätt som passar både i matlåda och till fest
P Eftersom jag troligtvis inte blir mätt av bara en kräfta så har jag slängt ihop en liten sallad med andra grejer jag köpte hos den snälla fiskhandlaren + lite avokadooch sånt
Svartpeppar. Krydda med salt och peppar. Lägg till sist på laxen. Dela och ta ur kärnan ur avokadon. Skär bort skalet från apelsinerna och skär dem i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.