Precis så var det förra helgen när vi avnjöt denna hälleflundra medbryntsmörsås. Ihop med vit fisk – ojojoj, detta är restaurangklassificerad mat på hemmaplan
Ingredienser Portioner. ca 30 st 50 g smör 3 dl strösocker 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl ljus sirap 1 tsk vitvinsvinäger 1 krm salt Till garnering 1 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Jag har mest jobbat i köket idag så nu är det dags med en drös datorjobb. Detta är inget lågkolhydratrecept så klart – vill man göra det utan potatis och öl så hade jag rekommenderat kålrot eller rotselleri istället för potatis och istället för öl så hade jag ersatt med mer buljong
Sätt termometern nära benet i mitten och sätt in i ugnen. Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, brynt smör och rikligt med pepparrot
Sofias små galaxer, som snart ska fyllas med choklad och därefter brynt smörkola med kokos. Det var första gången jag kom i kontakt med temperering och gjutning av choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.