Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Sätta ihop tårtanDela båda bottnarna på mitten till fyra tunnare bottnar. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Det blev precis lagom mycket choklad i förhållande till dulcedelechen att till ochmed Hernan blev tvungen att erkänna att det var tur att vi haft vårt lilla missförstånd, annars hade vi kanske fortfarande inte provat detta
Put butter and walnuts in a pan on medium heat. Because Malin at Sugar Coated has exceeded herself agina, this time with a Dulcedelecheand walnut parfait
Det är snart jul och vi har börjat experimentera med nya spännande smakkombinationer. Blandavispgrädde, mjölk, sockersorterna, sirap och lakritspulver i en kastrull
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på dettameddulcedelecheoch pistage. Vill man inte göra den glutenfri så funkar detta recept utmärkt med vetemjöl
Anki fick en idé om att baka maränger, något som aldrig lyckats tidigare pga vår gamla dåliga ugn, sen täcka marängerna medgrädde, jordgubbar och sån där kolasås som vi läst om i flera andra bloggar
Rör ihop ägg och socker, blandade torra ingredienserna, och rör ner i smeten, rör sist ner smöret. Den ska fortfarande vara lite lös i mitten , den stannar till sig i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.