17 delmoment?
Nej när sötsuget slår till gäller det att stilla behovet snabbt men ändå samtidigt kunna njuta. Det finns inget värre är obehaget där man ätit en kaka som inte var god, snacka om onödiga kalorier. Nej ska man unna sig så ska det vara värt varenda liten onyttig kalori!Just syltkakor går att variera i oändlighet, (nästan i alla fall) i både smak och utseende. Detta är en klassisk syltkaka med mördeg och hallonsylt men i lite annorlunda utseende. Jag gjorde botten som en pizzabotten som fick bakas av naken (eller ja utan sylt) en stund för att få sin härliga knaprighet. Sen bekläddes den i sylt och bakades av en stund till. Precis ute ur ugnen så ska jag den som en pizza och lät den svalna. Ett mysigare sätt att dela en härlig syltkaka med vänner och bekanta! Varför inte bjuda på en syltkaka deluxe nästa gång du får besök?
Himla smidigt och så gott med nybakat. Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Blanda kakao, vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner det i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Bred ut glasyren över kakan och strö över garnering Låt glasyren stelna
Supergott med rikligt med pålägg, serveras med fördel i tunna skivor. Här är det verkligen nötter och frön i fokus, inga konstiga mjölsorter osv utan tillsätt ägg och olja och vips in i ugnen
Om du inte tycker det verkar snabbfixat, så prova att göra en moussefylld tårta med smörkräm, sockerpastatäcke och skulpterade dekorationer och jämför så får du se vad jag menar
Lägg först en sträng medhallonsylt på rullarna. Hallonsylt. Ta upp degen och knåda ihop den snabbt. Rulla fingertjocka längder och lägg på bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.