4 4 port ris Kålsallad 1 lime 200 g råkostmix 1/2 msk olja salt 2 krm chiliflakes 2 msk sesamfrö 1 ask krasse Sojamajonnäs 1 msk japansk soja 2 dl majonnäs 4 snabbfiléer av kyckling 1/2 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan
salt och peppar. 1 lime, saft och rivet zest. Syrlig kålssallad0,5 sommarkålshuvud 1 röd chili 1 liten färsk lök 1 lime, saft och rivet zest 1 klyfta vitlök, riven 3 msk neutral olja 1 knippe koriander, hackad salt och peppar
Min kompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Inte en droppe olja och ändå så gott. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
Den här goda och fräscha kålsalladen hade jag på mitt julbord och den passar perfekt till julmaten. Då är det första vardagen efter jul och trots att jag fortfarande är ledig ska jag försöka komma in i lite vardagsrutiner igen
Riv den råa potatisen fint, blanda i salt och pressa ur vätskan med händerna. Pressa i den kokta potatisen genom en finmaskig sil och blanda med den råa
Det är så bra att ha, och dessutom håller de länge i kylskåpet. Varierbar är den här typen av mat också - quinoa och linser kan du ha i allt från sallader, grytor, soppor - och som denna gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.