Den här goda pajen åt vi igår till efterrätt. Min kompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
rödkål. 1äppelcidervinäger. 1strösocker. 1ingefära, färsk och riven. 1salt. 1äpplen, t ex Aroma. 1valnötter1. Strimla kålen mycket tunt, gärna med mandolin eller med osthyvel
Riv rödkål och de skalade urkärnade äpplena halvfint,( näst finaste skivan på matberedaren). Lägg rivet i en rätt stor skål, tillsätt gräddfilen och blanda noga
En kombination seg maräng, fluffigt grädde, syrlig lemon curd och söta jordgubbar. På söndag är det Mors dag, en dag att fira oss mammor som kämpar med moderskapets alla möjliga och omöjliga utmaningar
Denna salladen hade mamma på julbordet iår. Väldigt god om man bortser från russinen. jag & russin går inte alls ihop (om det inte är sultanrussin *smask smask*) Â så dom fick jag ju peta bort
Ingredienser Portioner. 6 1 kg rödkål 3 morötter 1 dl rostade solrosfrön Dressing 1 1/2 tsk grov osötad senap 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger 1 tsk flytande honung 1 dl neutral olja ca 1 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.