Vitältade på baksidan. Håhåjaja, vad tiden går. För inte så längesen satt vi på golvet hemma hos mamma och pappa och jag tvingadedig att leka med Barbiedockor med mig, trots att du egentligeninteville
Det bästa med en glassmaskin är att man kan få precis de smaker man vill på sin glass, smaker på glass som funnitstidigare men försvunnit genom åren, polkagrisglass är en sådan sort, tidigare var det SIA Glass som gjorde polkagrisglass , nu är det intelika lätt att få tag på men Lejonet & Björnen har polkaglass isittsortiment
Nej, jag ska inte prata mer om hösten. Men när regnet verkligen slår hårt mot fönsterrutorna och man får sittainne med en kopp thé och klura ut vad man ska baka här näst, så kan jag inte låta bli
Ingredienser. [ GODIS ]. Visst är det gott med en och annan karamell ibland. Speciellt hemgjorda. Bilderna nedan är på karameller från Gränna, inte de jag har gjort själv
IdagfirarviPolkagrisens dag. Jag tyckte först att det var litekonstigt att den var nu iapril, för jag trodde att den skulle vara i december då jag tycker att advent och jul känns som stora polkatillfällen
Hon hade kört ut maken och sina två barn till att tältaisina svärföräldrars trädgård (visst, Martin hävdar att det var frivilligt, för han är väl man isitt hus
När vi åkte till gränna för ett par veckor sedan bakade jag mördegsformar att ta med migdit. Man gör helt enkelt så att man fyller dem med sinfavoritsyltinnan man skjutsar i formarna i ugnen
I somras när vi åkte på vår lillaveteranbilssemester runt Vättern, så stannade vi en natt i Gränna. Det var en ljuvlig och varm sommarkväll då Vättern låg alldeles spegelblank, och inte ens jag behövde klä på mig för att inte frysa
Hittade ett recept inne hos Louise´sSpis som jag bara var tvungen att testa nu när jag hade äkta Gränna polkagrisar hemma och så tokgott det blev och sött, sött så näshåren krullar sig, så klart med allt socker som är i
Trevlig onsdag till er alla. Dagarna flyger förbi just nu verkligen, vilket känns ganska skönt med tanke på att det innebär att sommaren kommer fortare
Himlanstrevlig helg det här, först assisterade jag maken på hans träning medan Oliver spelade tennis (kände mig helt slut i kroppen efter veckans pass så det var lagom att stå bredvid) och så blev det såklart lördagsfika på Rosetten
Carpaccio på oxfilé med majonäs och parmesan. ruccolasallad tillgarnering. Låt den frysta oxfiléntina en aning, skär den i lövtunna skivor och fördela portionsvis på tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.