Riv ingefäran grovt medskalen på. En shot omdagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Hur motsägelsefullt det än kan låta, med tanke på matlagningensdominerande roll i mitt liv, så är det just införskaffandet av ny spis som fått stryka på foten till förmån för mer akuta angelägenheter
En dag gjorde jag nämligenen jättegryta medtomatsås och det förändrade min värld. Och förresten, de är kryddade med lök, vitlök, salt, peppar, cayenne och basilika
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdérivensom jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här medenkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.