100 g röd stenbitsrom eller sikrom½ kg skalade räkordillBlötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 min. Baka i ugn i 10-12 min, eller tills anrättningen fått fin färg och en underbar doft sprider sig. In i ugnen på 250 grader i ca 8-10 minuter. 100 g ruccola
Därefter fick den ligga invirad i folie i ca 10-15 min och då steg temperaturen till ca 60 grader. Parmachipsen gjorde jag genom att lägga ut skivor av parmaskinka på en plåt med bakplåtspapper och in i ugnen i 150 grader tills dom drar ihop sig lite, ca 5-10 min
Sås med smak av sommar. Sp här i Midsommartider brukar det bli en hel del av både rökt fisk och kött. Som ett gott tillbehör till dem kommer här en av mina Favoriter i Repris
Det är bara att blanda smör med finhackad vitlök och hackad persilja, skiva en baguette, breda på vitlökssmöret och in i ugnen på 225 grader i ungefär 10 minuter - tills smöret smält och brödet har fått lite färg
Vi har ätit väldigt lite kyckling på sistone. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
Förrätts-rödbetor 2 port4-6 rödbetorolivojabalsamvinägersalt och svartpeppar30 g valnötter1 msk flytande honungruccolaSås100 g getost1 dl crème fraiche½ msk flytande honungsalt och svartpepparKoka rödbetorna så de mjuknar, tar allt mellan 20 och 40 minuter beroende på storleken, känn med provsticka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.