TÄVLING/ COMPETITION. Detta underbart goda, chokladiga, kladdiga, lyxiga - men fortfarande sockerfria, laktosfria, glutenfria och delvis vegan och raw - var vad som stod på mitt frukostbord i morse och som jag bjöd min mami på
Jag brukar göra ostpastan som är helt suveränt god, men det krävs 5-6 timmars framförhållning om man inte varit duktig och fryst in så man har att ta av. 2015-07-02 @ 08
en tävling där du som läsare nu har chans att vinna ett exemplar av dessa fina böcker (se recension nedan), ”Adrians skafferi-familjens kokbok” eller ”Adrians skafferi-familjens bakbok”
Kavli har nämligen tagit fram några ”10-minuters-recept” baserade på sina mest älskade mjukostar. Känner ni, precis som jag att tiden inte alltid räcker till på vardagarna
Och om du tar dig igenom hela det här inlägget så finns det en tävling på slutet där du kan vinna en massa sushi-produkter så att du också kan göra det själv
Boxen innehåller bland annat de smakförhöjare jag själv fick använda i Cook-offtävlingen och köksredskap som gör det möjligt att laga en egen riktig pangmiddag
2-3 dl vispgrädde. 1-2 dl majonnäs ( rekommenderar att göra hemmagjord majonnäs, smaken blir så mycket mjukare). 2016-01-23 @ 06. 2-3 dl vispgrädde. 1-2 dl majonnäs ( rekommenderar att göra hemmagjord majonnäs, smaken blir så mycket mjukare)
Jag la köttet i marinad en timme innan tillagningen, och glöm inte att lägga lergrytan i blöt åtminstone en kvart innan den ska in i ugnen, och om den är helt ny, 8-10 timmar annars kan den spricka
Tävlingen hittar ni på Knorr´s facebook-sida här >>. Lämna ditt bästa sopprecept här i kommentarsfältet och tävla om Le Creuset-grytan, samtidigt som du kan delta med ditt recept på Knorr´s egen tävling
Cupcakens Kinder-ägg. Frostingen har jag inget exakt recept på då jag måttar och häller i lite som jag tycker men den innehöll iaf ett paket phiadelphia ost, ca 70 gram smör, kanske 3-4 dl florsocker, limejuice och jordgubbsessence. - ca 15 stycken normalstora. Grädda i mitten av ugnen i ca 12-16 minuter, känn med en sticka, de ska inte vara kladdiga. 3-4 dl florsocker
15-20 portioner (ca 1-2 msk per portion)2 dl hackade mandlar2 dl hackade hasselnötter1 dl solroskärnor1 dl pumpakärnor1 dl kokosflingor1/2 dl hela linfrön1 tsk vaniljpulver1,5 msk kakao3 msk kokosfett (smält det till flytande konsistens)1 msk honung. Rosta allt på en plåt på 150 grader i ca 20-30 minuter. kram 15-20 portioner. ca 1-2 msk per portion
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.