Jag fyllde min tårtamed hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
Vispa vitorna med hälften av sockret till ett fast skum. Kul har det varit hur som helst med liv och rörelse i trädgården, för vi hade tur med vädret och kunde vara ute den mesta av tiden
Ett bra tips för att få en slät yta är att ta ett bakplåtspapper, ta tag i långsidans kanter och dra med lätt tryck bakplåtspappret från botten till toppen längs tårtan
På bilden ovan har jag använt receptet på marängbottnar, blandat hallonsaft från silade hallon tillsammansmed vispad grädde och penslat på smält choklad på vissa bottnar
Denna mousse får med all fördel förberedas dagen innan, om inte annat behöver den några timmar i kylen för att den verkligen ska sätta sig innan du bygger din tårta
Men den här underbara tårtanmed en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här. Blanda de olika mjölsorterna och bakpulver med varandra
Jag och Linda hjälpes åt medtårtan. Fyll din tårta eller använd till annat bakverk/dessert (För att den ska bli stabbig så bör du ställa in bakverket/tårtan i kylen en stund nu)
Och så var det med den tortillatårtamed kyckling jag gjort. 4 kycklingfiléer1 purjolök1 msk olja1 msk brun farin1 tsk salt1 krm peppar1 burk tomatsalsa (300 gr)2 dl crème fraiche8 st tortillabröd250 gr mozzarellaost. Här hittar du hela receptet och exakt hur du tillagar det 4 kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.