Tårtbotten basrecept. Trelika stora glas. Utgå alltid från äggen och knäck dessa i ett glas först. Vill du inte ha en så fullt hög tårtbotten kan du halvera antalet ägg
Fyll det tredjeglaset med potatismjöl + mjöl. Har ni hört talas om tårtbotten på "likadelar". Det här receptet på tårtbotten är utan tvekan det bästa jag har testat och jag gör det så fort jag ska baka en tårta
Mät sedan upp lika mycket socker i det andra glaset. Vilket är ert favoritrecept på tårtbotten. Innehållet är det samma som vanlig tårtbotten, bara ett betydligt enklare och roligare sätt att göra det på, du behöver ägg, socker, mjöl och bakpulver
Den bästa tårtbotten bakas enligt principen ”likadelar”. Omedelbart efter avbakning vänder du tårtbotten på ett bakplåtspapper och låter det svalna helt innan du tar ur den från anslagsringen
Det här är ett kanonrecept på en luftig tårtbotten. Ta trelika stora glas och ställ bredvid varandra. I tredjeglaset ska både vetemjöl och potatismjöl samsas
Detta är världens enklastetårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med. Knäck det antal ägg du vill använda, enligt nedanstående tabell, i ett av glasen
Blir ju mycket smidigare att dela tårta i trelikadela med en tårtsåg än att skära själv. Har sett receptet "likadelar" på nästan alla bakbloggar som jag följer så det ville jag testa
Tårtbotten, eller anslag som det också heter, kan göras i väldigt många olika smaker och utföranden. Ett sorts anslag görs enligt principen "likadelar" och trots att det känns väldigt enkelt så blir resultatet riktigt bra
Detta är världens enklastetårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med. Knäck det antal ägg du vill använda, enligt nedanstående tabell, i ett av glasen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.