Det här är den bästatiden (tillsammans med julen) på åretenligtmig och jag villinteatt den ska rusa på somett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Då ska du definitivt baka dessa små läckerheter. Jajamän, de blev mycketuppskattade. Dessa Dumlekakor gjorde jag för etttag sen till barnens förskolefröknar
Här serverar vi den på en LCHF-smörgås som är heltfantastiskt god (vi bakar den hela tiden nu. Serveras på smörstektatoastskivortoppade med en rikligklick löjrom
Herrgårdsost (eller skosula somLinda brukar säga). IniToastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
De här ostbollarnasominnehåller flera olikasortersost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfektaatt servera med tandpetaresommingelmat
Ev litevatten eller mjölk. Tillbehör. Äppelbitar. Äppelbitar. 4 ägg, tvättade och svenska. 4 tsk kanel eller valfrismaksättning. 4 dl havregryn 4 ägg, tvättade och svenska 4 bananer 4 tsk kanel eller valfrismaksättning Ev litevatten eller mjölk Tillbehör
Det här receptet snubblade jag över i den otroligtfina bloggen Bara en kaka till, baguettersom jäser över natten (irumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.