TabboulehDenna klassiska sallad från Libanon är gjord på bland annat quinoa och persilja och kan ätas som den är eller som tillbehör till någon annan rätt
Jag har velat göra tabbouleh länge - har sett receptet här och var under en lång tid. Tabbouleh passar till det mesta du brukar lägga på grillen (eller i pannan)
På det generösa buffébordet fanns bland många andra läckerheter den typiska libanesiska rätten tabbouleh, som är baserad på bulgur, och som även innehåller persilja, mynta, tomater, lök och citronsaft
Recept kommer att följa en tid framöver och vad passar bättre än att börja med än tabbouleh. PlattbrödKlyftpotatisKycklingfilé och fläskfiléHummusFilodegsrullar med fetaostTabboulehKryddig sallad med fetaostHaricots verts i tomatsåsRecept på tabbouleh
Har ni någonsin testat tabbouleh. Min tabbouleh är inte riktigt likadan som den klassiska men jag har justerat receptet så att smakerna passade mig utmärkt
Jag älskar tabbouleh. Älskar det syrliga, fräscha smaken, och tycker att den är sååå god till tex en grillad köttbit, men dessvärre är jag ensam i familjen om att gilla det så det blir inte av att jag gör det så ofta
Tabbouleh gjord på helt bovete blir en glutenfri historia. Vill du testa att göra tabbouleh på matvete så kika på Tabbouleh på matvete, nästan samma rätt men lite olika tillvägagångssätt med matvetet
TabboulehDenna klassiska sallad från Libanon är gjord på bland annat quinoa och persilja och kan ätas som den är eller som tillbehör till någon annan rätt
En av høstferiens mest lettvinte middag var tabbouleh med stekt halloumi. Stekt halloumi serveres gjerne til tabbouleh, salat laget med couscous eller bulgur
Koka bulgur i buljongen. Låt kallna. Skala och hacka löken. Grovhacka nötterna och strimla aprikoserna. Blanda bulgur, lök, nötter, aprikoser, örter, citronsaft och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.