Ja, tack. Åt rakt av från skärbrädet och det kändes väldigt "rustikt" (fint ord för icke fint). Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Ibland är det så skönt att bara kapitulera, och laga en gammal omodern klassiker till middag. Någon gång, förhoppningsvis om många, många år, hoppas jag få ärva denna lilla skatt
Medan såsen mixades ställdes bröden in i ugnen tills osten smälte och allt fick fin färg. Jag behövde inget extra salt, buljongen räckte fint, mensmaken är som baken, så smaka av med salt
Genom att behandla besvär både med salvan ochgenom att dricka MSM löst i vätska, så attackerar man problemet från två håll ochchansen att man snabbt ska få hjälp ökar
Och jag antar att jag kommer vara rätt slut när jag kommer hem, i alla fall såpass att jag förmodligen inte har någon större lust att ställa mig och laga ensenare lunch
Fräs potatis ochhälften av löken i olja. Häll på ca 1,2 liter vattenoch buljong, strö i lite timjan. Koka tills potatisen är mjuk, det tar högst 10 minuter
Fiskenförbereddes tidigare på dagenoch skjutsades enkelt in i ugnenen dryg halvtimme innan det var dags (låter du fisken vila i kylskåpet behöver du öka tillagningstiden i ugnen)
Och när jag för sju år sedan var en av sex finalister i Kladdkake SM och bakade live på Chokladfestivalen i Stockholm stack det ut lite att jag gjorde englutenfri variant med rismjöl
Nja, inte direkt, men jag har i alla fall masat mig upp för att sätta igång med dagens utmaningar, som innebär brödbak, långpromenadoch ett nappatag med denitalienska läxan till i morgon
Då passar det fint med lite budgetmat här på bloggen, men ändå gjord på fina råvaror. Lök, rotfrukter och vitkål odlade i Sverige är prisvärda så här års, jag tänkte bjuda på några olika varianter på det temat den kommande månaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.