Under veckan är min bror Thomas på besök från Skåne. Kanske ett tips till en mysig söndagsmiddag då man har gott om tid för att både tillaga och äta utan onödig stress för detta är en rätt att njuta av länge
Köttbullar, ja det steks det en hel del på Gema-Livs. ) Tack till Elna för hjälpen. Då så, då var vi på banan igen, inget inlägg igår eftersom vi var hemma sent från Köpenhamn och Tivolis julmarknad
Och när jag för sju år sedan var en av sex finalister i Kladdkake SM och bakade live på Chokladfestivalen i Stockholm stack det ut lite att jag gjorde en glutenfri variant med rismjöl
Räknar ner mot semester och känner att hela min kropp skriker efter det. Man gillar ju alla de där bollarna i luften, de som flyger och far och gör att allt är en gnutta oförutsägbart
Den här (minus äggulan) lagade jag som förrätt till vår påskmiddag - fräsch, god och enkel att laga. Nu skall jag fortsätta som vanligt här på bloggen - eller nej, jag skall vara mycket mera aktiv
-) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med. Julgodis och julgodis, det vet jag ju inte om det är förstås men jag gör den ju nu och det är snart jul så vi kallar det julgodis
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.