Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vifaktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera inmiddagentillsi morgon när det är "fiskätardag"
Receptet kom i senaste bakboxen och vi har FredrikNylén att tacka för receptet. Rulltårta, denna goda skapelse som går att varierai det oändliga vad gäller smak på kakan och på fyllningen, en riktigklassiker
Idag hade jag just den müslin som topping på min bananglass i en helt ny smak. Jag var i München i helgen och firade en tysk kompis som jag lärt känna här iMilano
En klassikertill jul är godiset Juleskum. Skumtomtar äts väl i de flesta hem ijuletid. Skumtomtarna kommer som god tvåa, bara julskinkan rankas som viktigare
Bakade ju ett underbart gott glutenfritt bröd häromdagen, som du hittar här Ungarna tyckte det var i "nyttigaste laget" (eftersom det var grovt med solrosfrön och physsiliumfrön
SJÄLVKLART ville jag testa att göra min gamla favoritinytappning. Men, det finns ju så många både goda och hälsosamma alternativtill vetemjöl, och med inspiration från den härliga boken Den NYAGI-metoden av Ola Lauritzson och UlrikaDavidsson har jag börjat experimentera med olika pajrecept
Att servera nya rätter tillsammas med gamla godingar ökar chansen att ditt barn ska äta upp. Minkompis Sara bad mig att göra en veckomatsedel med enkla middagsrecept som går hem hos barn
På Konsum har de för ett tag sen en liten receptbroschyr med vanliga standardrätter inytappning. Och att förnyasina standardrätter är ju inte fel, utan kan göra vardagsmaten literoligare
Jag tror att, -om inte varje dag så åtminstone ett antal gånger iåret upptäcks och skapas det nya maträtter som senare kankomma att bli både intressanta och välkända rätter, rätter somman känner igen och kan komma ihåg som ett slags traditonsmatmed anor och historia när det väl blivit aksepterade ochförekommiti en längre tid
Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgligamiddagar som blirtill efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Gjorde en nyladdning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.