Tacopaj med ananas
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajskal
  • 12 ½ dl vetemjöl
  • 1100 g smör
  • 12 msk vatten
  • 1 Fyllning
  • 1400 g blandfärs
  • 12 msk olivolja (för stekning)
  • 11 påse taco kryddmix
  • 12 krm cayennepeppar
  • 11 burk ananassalsa
  • 1 Äggstanning
  • 13 st ägg
  • 12 dl mjölk
  • 11 krm salt
  • 1 Garnering
  • 12 st tomat
  • 11 dl ost, riven
  • 1 Tillbehör
  • 1 Blandad sallad
  • 1 Pajskal 2 ½ dl vetemjöl 100 g smör 2 msk vatten Fyllning 400 g blandfärs 2 msk olivolja (för stekning) 1 påse taco kryddmix 2 krm cayennepeppar 1 burk ananassalsa Äggstanning 3 st ägg 2 dl mjölk 1 krm salt Garnering 2 st tomat 1 dl ost, riven Tillbehör Blandad salladBlanda samman pajdegen och tryck ut den i formen. Nagga den och låt stå kallt 30 min. Förgrädda i 200 g ca. 10-15 minuter. Stek köttfärsen i olja och blanda den med kryddorna och salsan. Smaka av. Lägg färsen i pajskalet. Blanda mjölk, ägg och salt. Häll det över färsen och garnera med tomatskivor och riven ost. Grädda i 200 g ca. 40 minuter. Servera med en sallad och svarta oliver.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.